Over mij

Ik ben Shirley-Jane Jasper en ik help elke Eigen-Wijs die graag andere mensen wil helpen, maar daar vaak niet genoeg kracht of energie voor heeft. Of die te overprikkeld raakt om goed bij zichzelf te blijven. Net als ik ooit.

Sinds mijn 16e heb ik een chronisch vermoeidheidsprobleem. De meeste mensen die mij kennen, zouden dat niet geloven omdat ik zo vrolijk en energiek ben. Ik heb echter geleerd dat de beste manier om daarmee om te gaan is door mijn energiehuishouding in eigen handen te nemen. Daar zijn talloze tools voor die ik vergaard heb tijdens mijn psychologieopleiding en in het alternatieve circuit.

Ik ben ervan overtuigd dat jij er meer en beter voor anderen kunt zijn als je in je eigen kracht staat. Als je weet hoe je je energie beheert, ben je minder gauw vermoeid en overprikkeld. Je bent zo waardevol voor deze wereld! Als je maar het heft in eigen handen gaat nemen.

Wie zich goed en energiek voelt, houdt de energie hoog, straalt dat uit en levert een positieve bijdrage aan de omgeving. Ik geloof dat als genoeg mensen dit doen de wereld er een stukje mooier, vrolijker en warmer op wordt. Voor mij is dat mijn hoogste doel.

Wil jij in je eigen kracht gaan staan en je energiehuishouding ook in eigen beheer nemen? Lees dan hoe, in mijn gratis e-book.

Ja, ik wil dat gratis boek

Je krijgt direct de link zodat je vandaag nog van start kunt gaan. Niets houd je nog tegen om in je eigen kracht te gaan staan!

Facebook Comments