Een verlaat kerstkadootje…

De afgelopen maanden waren heftig. Ik was begonnen aan een nieuw avontuur, zonder ervaring, zonder knowhow, maar met een hoop enthousiasme. Wat ben ik mezelf tegengekomen!

Van Kapitein op mijn eigen schip, ging het roer over naar mijn Ego, die vervolgens opzij moest voor mevrouw Paniek. Volledig in survivalstand koerste ik door woelige wateren, die ik zelf veroorzaakt had. Het voelde als een levensexamen. Ken je dit?

  • Te veel hooi op je vork nemen
  • Je grenzen passeren, maar toch door willen gaan
  • Weten dat je de verkeerde besluiten en stappen neemt
  • Maar toch niet weten hoe het anders te doen
  • ‘s Ochtends kreunend wakker worden bij het idee dat je dit nog tijden moet volhouden

De uitdaging van het laten slagen van mijn onderneming werd een uitdaging om mezelf op de rails te houden. De uitslag was heel simpel: had ik een burn-out aan het eind van de rit dan was ik gezakt, had ik dat niet, dan was ik geslaagd.

Als geen ander benutte ik alle technieken die ik in mijn eigen E-book beschreven heb…

Zo kon ik van lage energie heel snel mezelf in hogere energie brengen.  Ik kon mijn vermoeidheid omarmen en die omzetten in weer nieuwe energie. Kon ik grenzen stellen, zodat anderen me niet leegzogen.  Een van mijn meest gebruikte meditatie’s geef ik je hieronder kado.

Meteen jouw kadootje opvragen

Ik slaagde! Voor het eerst was ik burn-out-vrij door een heftige periode gekomen!

Eens te meer bewees het mijn stelling: regie over je energie kun je némen.

Het is een keuze.

Je moet alleen wel weten hoe je dat doet…

Daarom begon ik spijt te krijgen dat ik was gestopt met  leven-vol-energie.nl. Als het voor mezelf al zo waardevol was, hoe kon ik dan stoppen met mijn kennis te delen?

Toen gebeurde er een paar opmerkelijke dingen.

Twee weken nadat ik mijn website had gestopt, bleken mensen nog steeds mijn gratis E-book down te loaden. Huh? Ik checkte mijn site: nog steeds online.

Je zou het toeval kunnen noemen. Of een teken ‘van boven’, de hint was duidelijk. Desondanks aarzelde ik. Ik houd er niet van om op mijn woorden terug te komen.

Na een maand ging de pagina ineens niet meer open. Oh nee! Spijt! Toen merkte ik pas hoeveel het me waard was om de draad op te pakken waar ik hem in september had losgelaten…

Net toen ik mijn haren uit mijn hoofd wilde gaan rukken, verscheen “ploep” de site weer in beeld.

Oef, wat een opluchting!

Oké, toeval of teken, de les was binnengekomen. Ik doe wat mijn hart ingeeft en heb de website weer officieel online.

Bij deze eerste blog geef ik je dan ook graag een van de kadootjes die ik al maanden had klaarliggen… Een oefening die ik zelf vaak heb gebruikt. Het bevat drie essentiele onderdelen:

  • Loslaten van negatieve energieën,
  • opladen met positieve energieën en
  • jezelf afschermen van negatieve emoties en energieën van anderen.

Wil je deze ontvangen? En ben je nieuwsgierig naar wat ik nog meer ga geven?

Ja, geef mij gratis energie oefeningen en materialen

Klik op de button en laat me weten naar welke mail ik het mag sturen. Ik verheug me erop nog veel materialen te maken waar jij ook baat bij hebt.

Liefs Shirley-Jane

 

PS. Denk je dat deze blog ook waardevol is voor iemand anders? Wil je het dan alsjeblieft delen? Ik wil graag veel mensen bereiken zodat zij ook meer regie over hun energie kunnen nemen.

 

 

Facebook Comments
Nog geen reacties.

Geef een reactie