Laat je hartenwens uitkomen, vraag het de engelen

Welke wens draag jij diep in je hart bij je? Is het iets wat je altijd al hebt gewild? Of iets waar je alleen van durft te dromen? Met het nieuwe jaar komen de beste intenties boven. De perfecte tijd om je hartenwens uit te laten komen.

Natuurlijk vraagt het wat van jou om je hartenwens uit te laten komen. Die ene stap wagen. Durven (om hulp) vragen. Stoppen met dromen en echt gaan doen. Maar alles begint bij de intentie.

Gedachten hebben kracht en als je de intentie zuiver, duidelijk en sterk genoeg neerzet dan kan alleen al de gedachte het werkelijkheid maken..  Zelfs als het iets onmogelijks lijkt.

Zo wilde ik bijv al jaren een Macbook. Op het jusite tijdstip, toen ik hoog in mijn energie zat, zette ik de intentie: Met kerst heb ik een Macbook. We hadden nog twee maanden te gaan voor kerst. Met het geld dat ik nog zou verdienen, moest ik een opleiding afbetalen. Het was niet waarschijnlijik dat ik nog een extra opdracht zou krijgen op zo’n kort termijn. Dat er ‘poef’ ineens geld zou zijn voor een Macbook leek onmogelijk, niet? En toch… binnen een maand kwam het geld gewoon aangewaaid … Met kerst, ja, had ik een Macbook. Ik heb nog tijden met het ding in mijn armen gezeten, glazig voor me uitgekeken, omdat het op zo’n wonderbaarlijke manier in de schoot werd geworpen.

Toeval? Misschien. Maar hé, toeval of niet, als het werkt, werkt het. Dus jouw hartenwens manifesteren is de moeite van het proberen waard, toch?

 

Doe mee met de online hartewens meditatie

 

Dus… HOE doe je dat nou…?  Je kunt je wens naar het universum sturen, naar de bron of naar God of wat jou het meest aanspreekt. Ik vraag het meestal aan de engelen, daar werk ik immers mee.

 

Kun je engelen alles vragen wat je wilt?

Jazeker! Immers, engelen worden niet boos als je ‘teveel’ vraagt, want je kunt nooit teveel vragen. Ze verwijten het je niet als je van alles voor jezelf vraagt, want je kunt ook nooit teveel voor jezelf vragen. Je kunt wel met de verkeerde intentie je vraag stellen en dan werkt het niet goed. Volg daarom de volgende 5 gouden regels van manifesteren:

 

 1. Is dit wat je echt wenst?

 

Vraag iets wat je echt wilt. Veel mensen vragen om een miljoen, een droompartner, een topbaan, een dure auto, succes, geluk enzovoorts. Als dit is wat je echt wilt, ja, dan kun je het zeker vragen. Maar kijk eerst eens kritisch naar je wens.

 

Waar gaat het je bijvoorbeeld om als je een dure auto wenst. Status? Bewondering? Geen verspillende reparatiekosten meer? Niet meer stil moeten staan langs de weg met een zoveelste mankement van je oude auto? Minder schuldgevoel met een ‘schonere’ auto?

 

Hetzelfde geldt voor die droompartner. Wat wil je echt? Geborgenheid? Iemand om je verhaal aan kwijt te kunnen? Onvoorwaardelijke liefde? Gezelligheid? Een kind?

Of een miljoen… Geld is ‘maar’ energie die die je in kan zetten voor iets wat jij wilt. Wat wil je echt? Een huisje aan het water? Financiele zekerheid? Goede doelen steunen? Aangezien veel miljoen-winnaars na enkele jaren alweer blut zijn, is het goed om stil te staan bij wat je nou echt wilt.

 

 

 1. Is je wens puur en zuiver of vul je het te veel in?

 

Neem bijvoorbeeld die Macbook die ik zo graag wilde en waar ik nu met plezier op zit te typen…

We zijn maar al te gauw geneigd om in te vullen hoe een wens zich manifesteert. Ik heb niet gedacht: ik wil nog een extra project om het geld te verdienen. Of ik wil een winnend lot op straat vinden. Al wat ik dacht was puur en simpel: “Met kerst heb ik een Macbook”. En dat was ook zo. Ik kon ook niet weten dat er nog een ‘zak geld’ onderweg was.. Het duurde alleen 20 jaar (!) voor de betreffende instantie ons bereikt had.

 

Blijf dus puur bij je wens en laat het dus aan de engelen (kosmos, bron…) over hoe de wens wordt vervuld.

 

 1. Wens je iets voor jezelf of voor aan ander?

 

Ook al houd je van iemand en ook al wil je nog zo graag helpen… Je kunt nooit bepalen wat een ander nodig heeft. Misschien heb je dat zelf ook weleens meegemaakt met je ouders. Dat ze in al hun zorgen en liefde eigenlijk aan het bepalen waren wat jij nodig hebt. Vond je dat fijn? Ik denk het niet.

Dit is misschien wel de moeilijkste gouden regel van alle. Ook ik breek weleens met deze regel. Niet bewust, hoor. Voelend vanuit het hart ‘floept’ er weleens een wens uit. Zo was ik maandenlang bezorgd om mijn man, die er vaak moe uitzag. Vanuit het diepst van mijn hart, zonder erbij na te denken, wenste ik dat hij meer vrije tijd zou hebben, meer rust…

Drie keer raden wat er gebeurde…

Op de eerste dag van de vakantie brak hij zijn sleutelbeen… I.p.v. 2 had hij 5 weken vakantie, hoefde hij niets te doen en, ja, reken maar dat hij weer tot zichzelf kwam. Ik geef toe dat het de ‘best ever’ vakantie was, maar dit wens je je partner toch niet echt toe…

 

 1. Be careful what you wish for

Mijn wensen zijn zo vaak uitgekomen. Vooral die vanuit een sterke emotie  zijn neergezet, zonder er bewust bij na te denken. En even zo vaak heb ik gedacht” “Ja maar, dit bedoelde ik niet!”

Neem nu die extra vakantie van mijn man. Mij hoor je niet klagen. Ik heb mijn les wel geleerd. Maar de consequentie was niet alleen dat mijn man een zeer pijnlijke ervaring rijker was (al viel het wonderbaarlijk mee, na 1 pijnlijke dag en nacht was de pijn al over!), maar ik moest nu koken, opruimen, naar onze vakantiebestemming rijden, bagage sjouwen etc. Niet voor niets raad ik je af om iets te wensen voor een ander, het heeft nl. ook onverwachte consequenties voor jezelf.

Tegenwoordig voeg ik aan mijn wensen toe, dat het ‘voor het Hoogste Goed is.” Wensen ten nadele van mij en mijn omgeving hoeven voor mij niet uit te komen.

 

 1. Manifesteer met een hoge energie

Veel mensen wensen iets en zijn dan gefrustreerd dat de wens niet uitkomt. Ik ken dat. Been there, done that. Probleem is dat je soms iets zó graag wilt, dat je het praktisch probeert af te dwingen. Soms probeert iemand zelfs een dealtje te sluiten met ‘het Hogere’: “Als deze wens uitkomt, dan zal ik nooit meer iets wensen.” Of “Als deze wens uitkomt, zal ik voor altijd….”

Dit is manifesteren met een lagere energie: de afdwingende, omkopende, controlerende. Werkt niet!

Wensen die bij mij het beste uitkomen, zijn altijd met een sterke intentie neergezet. Hoe meer de wens in je ziel roert, dus sterke emoties oproept, hoe beter. Dat geldt helaas voor positieve en negatieve emoties. Alleen zijn wensen vanuit negatieve emoties vaak niet echt zuivere wensen (angst is bijv. een slechte raadgever).

Hoe hoger je in je energie zit, hoe sterker de wens zich manifesteert.  Dit kun je bereiken door SAMEN je hartenwens te manifesteren.

Daarom nodig ik je uit om vrijdag 12 januari 20.00 uur mee te doen met de hartenwens-meditatie. Samen brengen we ons in een hogere energie en leggen we een direct contact met de engelen. Ieder kan dan eigen wensen manifesteren.

Misschien kom je er zelfs wel achter dat je een hele andere hartenwens hebt dan je altijd gedacht hebt…

Ja, ik doe mee!

Superleuk als je erbij bent. Hoe meer zielen… hoe meer hartenwensen… hoe meer vreugd…

 

Liefs,

Shirley-Jane Jasper

Engelen medium & Spiri-psychologe

Facebook Comments

4 reacties op Laat je hartenwens uitkomen, vraag het de engelen

 1. Dominika 15 maart 2019 bij 17:18 #

  Hallo, vorig jaar (13 oktober 2018) is er een BTS (kpop band) concert geweest in Nederland. Helaas was de site gecrashed en waren er geen tickets verkrijgbaar en ze waren te snel uitverkocht. Ik en mijn vriendinnen vonden dit heel jammer omdat we al heel lang fan zijn (het ging tot huilen aan toe). Er is maar weinig kans dan ze dit jaar weer naar Nederland komen.
  Zou ik kunnen wensen dat ze dit jaar naar Nederland komen en dat ik samen met mijn nicht en vriendinnen naar dat concert toe kan gaan? Want BTS betekent echt alles voor mij.
  Gr Dominika (13 jaar)

  • Shirley-Jane Jasper 27 maart 2019 bij 17:59 #

   Lieve Dominika,

   wat een mooie wens heb je, je kunt die zeker aan de engelen vragen. Houdt rekening met 2 dingen:

   1. vertel WAT je wenst, niet HOE je het wenst
   Jouw wens is al helemaal ingevuld zoals jij het wilt, het ‘hoe’ dus. ‘Wat je wenst is bijvoorbeeld dat je samen met nicht en vriendinnen dit jaar naar een BTS concert gaat. Laat het verdere waar en wanneer maar aan de engelen over. Stel je toch eens voor dat je aan kaarten voor in het buitenland kan scoren, dat zou je vast net zo goed vinden.

   2. Zorg eerst dat je in een ‘hoge energie’ bent. Stel jezelf voor hoe je je voelt als je daar op dat concert bent: blij, vrolijk, dankbaar. Of fantaseer er met je vriendinnen over, als je met elkaar lacht en je erop verheugt, geeft dat een prima sfeer om jullie wens neer te zetten. Je zou bijv. een gezellige avond met elkaar kunnen hebben en dan ‘s avonds een Chinees wenslicht kunnen laten opstijgen met jullie wens.
   Voor mijn wens zat ik bij een evenement met honderden mensen, we waren blij, enthousiast en vrolijk. Dit is heel krachtig om wensen uit te laten komen.

   Laat het verder dan los, maar wees oplettend. Als de kans zich voordoet, is het aan jou (jullie) om die kans te grijpen.
   Succes Dominika!

 2. yvonne 15 juli 2019 bij 12:34 #

  Ik heb een wens voor mijn oudste dochter gedaan n.l dat ze zwanger mocht worden ze kreeg ivf en eiceldonatie wel met haar man zijn zaadcellen .Ze is tot twee keer zwanger geworden maar helaas alle beide keren een miskraam.Ik voelde me zo schuldig dat ik misschien verkeerd een wens voor haar en ook voor mij natuurlijk ik zou het heerlijk hebben gevonden om een kleinkind te mogen krijgen.Mijn dochter zelf was er kapot van dat het niet gelukt was.Verder zou ik wensen dat mijn beide dochters het weer goed met elkaar kunnen vinden zodat het rustig in mijn hoofd wordt

  • Shirley-Jane Jasper 25 juli 2019 bij 09:33 #

   Lieve Yvonne,

   ik begrijp je schuldgevoel, toch is dat onterecht. ‘Verkeerd’ wensen zodat er een nare uitkomst komt, is niet hoe de engelen werken. (Zelfs in het bovengenoemde geval van de sleutelbeenbreuk was de breuk wonderbaarlijk snel genezen en de pijn zeer kortdurend). Soms spelen er andere factoren mee, waar jij als moeder geen greep op hebt. Je mag ook best iemand iets TOEwensen, maar als je de wens echt wilt manifesteren, dan is het beter om de wens op jezelf te laten betrekken. Laat je dochter en haar man hun eigen manifestaties maken (zo ze dat willen), dan kunnen ze ook bewuster openstaan voor wat de wens tot nu toe afremde.
   Evenzo is de wens om rust in je hoofd te krijgen al voldoende, invullen dat dit ‘alleen’ bereikt kan worden als je dochters het weer goed met elkaar kunnen vinden, beperkt je wens. Daarbij is het mogelijk dat je dochters hier nog lessen in te leren hebben en mogelijk jijzelf ook. Soms komen mooie inzichten pas boven uit vervelende situaties, dan kun je pas achteraf de waarde er van inzien. Ik wens je sterkte toe in dit proces.

Geef een reactie